در حالی که در زمانهای گذشته مصالح مورد استفاده برای لولهکشی واحدهای مسکونی سرامیک، بتن و فلز بود.
خطوط و تأسیسات زیرزمینی شامل تأسیسات شهری و شبکه انتقال فاضلاب بوده است.
از مهم ترین کاربردهای لوله پلی اتیلن می توان به استفاده در زیرساخت های شهری و همچنین مسیرهای انتقال آب و فاضلاب اشاره کرد.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری شامل پیگرد قانونی می باشد.
کابرد اصلی لولههای پلی اتیلن انتقال آب ، فاضلاب و گاز میباشد. این لولهها توانایی تحمل فشار داخلی بالا برای انتقال سیالات دارند. از آنها با عنوان، لوله پلی اتیلن تحت فشار نیز یاد میشود.
لولههای پلیاتیلن که از این ماده تولید میشوند، در سیستمهای توزیع آب، فاضلاب، گاز و سایر کاربردهای صنعتی نقش بسزایی ایفا میکنند.
در این مطلب از لوله دات شاپ به بررسی انواع لوله پلی اتیلن، ویژگیها، مزایا و کاربردهای آنها پرداخته میشود.
از جمله این مزایا میتوان به کیفیت بالا، قابلیت اعتماد به لوله و اتصالات، سهولت بارگیری و حملونقل لولهها و اتصالات پلی اتیلن بهدلیل وزن نسبتاً کم، نصب سریع و آسان اشاره نمود.
ملاحظات در اتصال: اتصال لولههای پلیاتیلن به سایر سیستمها نیاز به روشهای خاصی دارد تا از نشتی لوله شاپ و قطع ارتباط جلوگیری شود.
استفاده در تولید مخازن، بستهبندی، تولید ظروف پلاستیکی، تولید لولههای پلی اتیلن (برای آب و فاضلاب، کشاورزی، آبیاری و…) اشاره کرد.
مقاومت شیمیایی بالا: پلیاتیلن مقاومت بسیار خوبی در برابر انواع مواد شیمیایی دارد و در نتیجه در انتقال آب، فاضلاب و مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد.
لوله پلی اتیلن از پرکاربردترین نوع لولهها در صنعت آبوفاضلاب بوده و ساخت آن معمولاً در محدوده یک اینچ است.
ضد خوردگی: پلیاتیلن نسبت به خوردگی مقاوم است و در محیطهای مرطوب و دارای عوامل خورنده آسیب نمیبیند.
نگهداری و بازرسی: بازرسی دورهای لولهها و سیستمهای توزیع آب یا گاز، از بروز خرابیهای جدی جلوگیری کرده و عمر مفید آنها را افزایش میدهد.